Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53130
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Князєва, Тетяна В'ячеславівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-01T10:02:07Z | - |
dc.date.available | 2021-11-01T10:02:07Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.uri | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53130 | - |
dc.description.abstract | Робота на зовнішніх ринках потребує від спеціалістів підприємств–суб’єктів ЗЕД вивчення практики та закономірностей ціноутворення у міжнародній торгівлі. Ці знання дозволяють їм ефективно проводити кон’юнктурно–цінову роботу і в результаті успішно реалізовувати у конкретних експортно–імпортних операціях. Метою модулю «Міжнародна політика ціноутворення» є формування у студентів системи знань щодо процесу міжнародного ціноутворення з урахуванням теорії та практики функціонування світового ринку, формування в них практичних навичок грамотного розрахунку та обґрунтування зовнішньоторгових цін. Основні завдання – ознайомити студентів з основами та особливостями ціноутворення у міжнародній торгівлі, видами цін (перш за все світової), що застосовуються у практиці світової торгівлі; розглянути загальні теоретичні підходи до ціноутворення та застосувати їх до практики розрахунку зовнішньоторгових цін; закріпити студентам вміння обґрунтовувати зовнішньоторгові ціни та розраховувати ефективність експортно–імпортних угод з урахуванням цінового фактору. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Донецький державний університет управління | uk_UA |
dc.title | Міжнародний бізнес. Конспект лекцій. Модуль: міжнародна політика ціноутворення | uk_UA |
dc.type | Book | en |
Appears in Collections: | Навчально-методичні матеріали кафедри бізнес-аналітики та цифрової економіки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
титул.doc | 301 kB | Microsoft Word | View/Open | |
КОНСПЕКТ_ТЕКСТ.doc | 675.5 kB | Microsoft Word | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.