Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/52986
Назва: Веб-додаток «Туристичний гід»
Автори: Безвіконного, Олексій Володимирович
Ключові слова: дипломна робота
програмний код
турист
маршрут
екскурсія
туризм
Дата публікації: лип-2021
Видавництво: Національний авіаційний університет
Короткий огляд (реферат): На сьогоднішній день впровадження інформаційних технологій в усі сфери діяльності людини, суспільства, держави є звичайною справою. Вони стали невід'ємною частиною більшості процесів. Їх використання призводить до поліпшення якості продукції, прискорення обробки інформації, обміну інформацією та доступу до різноманітних інформаційних джерел, зменшення трудових і економічних витрат. Засоби зв’язку дозволяють об’єднувати комунікаційні системи у глобальну мережу. Завдяки чому людина отримує можливість обмінюватися інформацією в межах всієї планети, не залежно від кордонів і відстаней. Інтернет являє собою надзвичайно перспективний засіб комунікації, що пояснює його сучасний надзвичайний розвиток та популярність. За останні декілька десятків років завдяки бурхливому розвитку Інтернету в програмуванні виділився окремий напрямок – веб-програмування. Веб-програмування – це галузь веб-розробки і різновид дизайну, в завдання якої входить проєктування користувальницьких веб-інтерфейсів або ж веб-додатків. Сьогодні веб-додатки використовуються в усіх сферах діяльності людини, що набагато спрощує процес комунікації. Туристична сфера не є винятком. Туризм виконує одну з основних функцій у світовій економіці, формуючи значну частину світового валового продукту. В останні доепідеміологічні роки туризм був одним з найприбутковіших видів бізнесу в світі. Ця галузь економіки розвивалася високими темпами. Щорічне зростання інвестицій в індустрію туризму становило близько 30%. У цій галузі задіяно приблизно 6% всього світового капіталу. Успіх туристичного бізнесу завжди залежав від кількості клієнтів. Проте, у зв’язку з епідеміологічною ситуацією в світі, сфера туризму зазнала великих економічних втрат.
Опис: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: Масловський Б.Г.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/52986
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти ОПП Системне програмування (ОС бакалавр)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ФККПІ_2021_123бак_Безвіконний ОВ.pdf1.59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.