Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/52658
Title: Медіатека в місті Вінниця
Authors: Перчиць, Вікторія Володимирівна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
пояснювальна записка
медіатека
бібліотека
громадська споруда
фондосховище
відвідувач
користувач
інформаційні технології
коворкінг
Issue Date: Jun-2021
Publisher: Національній авіаційний університет
Citation: Перчиць В.В. Медіатека в місті Вінниця. - Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри архітектури та просторового планування. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 69 с.
Abstract: Метою дипломного проекту є пошук архітектурно-планувального рішення, яке поєднує функції традиційної бібліотеки та медіа-простір, задовольняє потреби в інформаційному навчанні та у позаінформаційній діяльності. Проект медіатеки запроектовано у три поверхи, чотирьма поєднаними блоками різного функціонального призначення, згідно потреб сучасних мультимедійних центрів та відповідає стандартам бібліотечних споруд на основі фонду, що включає різноманітні види документів (друкованих, електронних та мультимедійних матеріалів), а також забезпечує доступ до інформаційних мереж. Медіатека призначена для відвідувачів різних прошарків населення тому, що задовільняє потребу в організованому просторі для індивідуальної і масової роботи користувачів. Окрім студентів Національного університету медіатеку можуть відвідувати діти дошкільного віку, школярі, абітурієнти, спеціалісти різних профілів.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ" . Керівник роботи: старший викладач, кандидат архітектури Костюченко Ольга Анатоліївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/52658
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри архітектури та просторового планування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАБД-2021-191-Перчиць.pdfПояснювальна записка до дипломної роботи6.24 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.