Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/52586
Title: Дизайн систем візуальної орієнтації міського середовища
Authors: Чемакіна, Октябрина Володимирівна
Рубцов, А.Л.
Свірко, В.О.
Keywords: міське середовище
візуальна орієнтація
дизайнерське проектування
архітектура
будівництво
Issue Date: Mar-2018
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Чемакіна О.В., Рубцов А.Л., Свірко В.О. Дизайн систем візуальної орієнтації міського середовища / Міське середовище – ХХІ ст. Архітектура. Будівництво. Дизайн: Тези доповідей ІІІ Міжнародного науково-практичного конгресу, м. Київ, 14-16 березня 2018 р. / відп. ред. О.А. Трошкіна. – К.: НАУ, 2018. – с. 185-186.
Abstract: Сучасне міське середовище може якісно функціонувати лише в разі забезпечення мешканців повноцінною інформацією. Ця інформація, зазвичай, різна за змістом і за направленістю, поділяється на необхідну та допоміжну. Особливий вид становлять інформаційні та директивні повідомлення, що забезпечують безпеку руху транспорту та пішоходів: регулюють напрямки, пріоритетність, визначають місця перехресть, переходів, паркувань тощо. Невід’ємною частиною міського візуального середовища, що активно інтегрується в його загально сприйману структуру, є також різноманітні рекламні носії - від вивісок на магазинах, до білбордів і панно. Всі ці об’єкти різняться за формою, кольором, розміром, способом подання інформації.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/52586
Appears in Collections:Міжнародний науково-практичний конгрес "Міське середовище - XXI сторіччя. Архітектура. Будівництво. Дизайн" 2018
Публікації у наукових виданнях викладачів кафедри основ архітектури, дизайну та містобудування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дизайн систем.pdfстаття, подана у видавництво128.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.