Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/52347
Title: Вертикальна теплиця у місті Києві
Authors: Крепка, Ірина Олександрівна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
пояснювальна записка
вертикальне сільське господарство
вертикальна ферма
стала архітектура
сонячний концентратор
аквапоніка
Issue Date: Jun-2021
Publisher: Національній авіаційний університет
Citation: Крепка І.О. Вертикальна теплиця у місті Києві. - Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри архітектури та просторового планування. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 51 с.
Abstract: Завдання проекту: створити виразний образ, що відображає інноваційність та експерементальний характер об'єкта, покликаного доповнити методи екстенсивного рослинництва інтенсивними методами. Розробити унікальне архітектурне і об'ємно-планувальне рішення, що відображає та включає всі технічні та функціональні процеси вертикальної ферми. Вивчити характеристики технологічного процесу вертикальних ферм та просувати світовий досвід архітектурного проектування для розробки рішень просторового планування сільського господарства. Розробити об'ємно-планувальні рішення багатоповерхової теплиці. Забезпечити зв’язок пішохідного та транспортного руху працівників і відвідувачів ферми. Реалізувати екологічну спрямованість проекту за рахунок енергоефективного проектування з використанням відновлюваних джерел енергії. Створення комфортного та сприятливого середовища для працівників комплексу та відвідувачів.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ" . Керівник роботи: старший викладач Хлюпін Олександр Анатолійович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/52347
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри архітектури та просторового планування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАБД_2021_191_Крепка.pdfПояснювальна записка до дипломної роботи5.8 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.