Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/52333
Title: Котеджне містечко у Київській області
Authors: Будішевська, Анастасія Олександрівна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
пояснювальна записка
apxiтeктуpнe пpoeктувaння котеджного містечка
котеджне містечко
котедж
містечко
Issue Date: Jun-2021
Publisher: Національній авіаційний університет
Citation: Будішевська А.О. Котеджне містечко у Київській області. - Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри архітектури та просторового планування. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 51 с.
Abstract: Котеджне селище має на увазі під собою приміський або заміський сільський житловий комплекс, який побудований на підставі попередньо розробленого плану. Складається з домоволодінь - земельних ділянок та розташованих на ньому будинків, придатних для проживання. Щороку забудова котеджних пунктів продовжує збільшуватися. Населення наполегливо працює володіючи нерухомістю за містом, тому котеджне містечко має великий попит. В даний час будівництво котеджних селищ триває майже у всіх приміських районах. Селища бувають різних типів, незалежно від того, пов’язано це з метою їх будівництва або потребою в ньому в іншій місцевості. Незважаючи на попит на такі населені пункти, котеджні селища не користуються популярністю серед покупців, таке часто можна зустріти. Така ситуація виникає внаслідок того, що при виборі ділянки для забудови організації не звертають особливої уваги на інтереси населення та вивчення клімату та топографічних факторів. Як наслідок, більшість вже побудованих поселень порожні. У Україні площа незабудованій території велика і дуже різноманітна. Території під будівництво котеджних селищ необхідно вибирати з урахуванням можливості її раціонального використання.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ" . Керівник роботи: професор Третяк Юлія Вікторівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/52333
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри архітектури та просторового планування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАБД_2021_191_Будішевська.pdfПояснювальна записка до дипломної роботи10.53 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.