Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51900
Title: Управління процесами внутрішньо фірмового транспортного обслуговування
Authors: Макеєв, Микита Станіславович
Keywords: транспортно-експедиційна діяльність
ризики
ефективність
логістичне обслуговування
транспорте обслуговування підприємства
дипломна робота
Issue Date: 17-Jun-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Макеєв М.С. Управління процесами внутрішньо фірмового транспортного обслуговування. - Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри логістики. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 99 с.
Abstract: Транспорт - це одна з найкрупніших галузей господарства, що впливає на всі сфери діяльності людини та розвитку суспільства в цілому. Також транспорт - це одна зі сфер, що характеризується підвищеним ступенем техногенності, технічної забезпеченості та має стратегічне значення для забезпечення життєдіяльності людей та держави. В сучасних умовах глобалізації та інтеграції підприємств підвищення ефективності транспортної діяльності досягається шляхом об’єднання завдань та цілей транспортного підприємства у складі виробничих об’єднань (корпорацій) . При цьому необхідно забезпечити поєднання оперативного транспортного обслуговування внутрішніх та між організаційних бізнес процесів з зовнішньої транспортно-експедиторською діяльності. Тому останнім часом явно намітилася тенденція розширення завдань транспортної діяльності в інтересах як окремих підприємств так і всього комплексу в цілому . Таке виокремлення потребує більш детального дослідження транспортно- експедиторських підприємств, як учасників ринку логістичних послуг, адже виникає потреба зосередження уваги на визначенні чинників, що сприяють динамічному розвитку підприємства в довгостроковій перспективі. Проблеми та особливості організації внутрішньо фірмової та транспортно-експедиторської діяльності підприємств були розглянуті у великій кількості публікацій вітчизняних та зарубіжних дослідників. Серед вітчизняних науковців популярні праці Є. Крикарсього , М.Григорак . Серед зарубіжних же праць значний інтерес становлять роботи авторства Д. Койла, Д. Купера, К. Вінстона, Л. Елрама.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ" . Керівник проекту: професор, к. е. н. Кулик Володимир Антонович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51900
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри логістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФТМЛ_2021_073.3_Макеєв М.С..pdfПояснювальна записка1.43 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.