Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51895
Title: Реінжиніринг транспортно-логістичної роботи компанії
Authors: Больбух, Владислав Олексійович
Keywords: транспортно-логістичні процеси
транспортно-логістична система
реінжиніринг транспортних процесів
системний підхід
аналіз підприємства
дипломна робота
Issue Date: 16-Jun-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Больбух В.О. Реінжиніринг транспортно-логістичної роботи компанії. - Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри логістики. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 79 с.
Abstract: Кожне підприємство, яке здійснює ту чи іншу виробничу діяльність, крім самого виробництва товарів, організує також розподіл продукції до кінцевого споживача, або ж до розподільних центрів продукції. Даним питанням доставки товарів і вантажів в потрібне місце за встановленим маршрутом займається логістики - наука про транспортування вантажів, збуті і розподілі готової продукції. Існує безліч підвидів логістичної діяльності, таких як складська логістика, розподільча логістика тощо. Транспортна логістика вивчає здійснення доставки вантажів різними видами транспорту. Мета транспортної логістики: транспортування вантажів по найбільш раціональним маршрутами з найменшими витратами. Однак далеко не всі підприємства на даний момент здатні розумно організувати процес руху товару, в зв'язку з чим багато організацій несуть вагомі матеріальні збитки. Їхня продукція через це становиться неконкурентоспроможною, а комерційна діяльність - збитковою. Цим позначена розглянута в даній роботі проблема: правильне застосування логістичного підходу з метою оптимізації процесів транспортної логістики на підприємстві. Актуальність даної теми полягає в тому, що все більше компаній звертають увагу до логістичного підходу, регулювання логістичних процесів найбільш прийнятними для конкретного підприємства методами. Оскільки ці заходи дають якісний ефективний результат, власники підприємств активно зацікавлені в налагодженні логістичної системи і її елементів, а також в автоматизації бізнес-процесів відвантаження і доставки товарів до точки призначення.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ" . Керівник проекту: доцент, к. е. н. Давиденко Володимир Вадимович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51895
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри логістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФТМЛ_2021_073.3Б_Больбух В.О,.pdfПояснювальна записка1.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.