Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51879
Title: Веб-додаток на базі каталогу місць проведення дозвілля
Authors: Безверха, Катерина Сергіївна
Keywords: дипломна робота
хмарні технології
сервери
бази даних
Visual Studio
Azure
MVS
трирівнева архітектура
C#
HTML
Issue Date: 27-Jun-2021
Publisher: Національний авіаційнй унівкрситет
Citation: Безверха К. С. Веб-додаток на базі каталогу місць проведення дозвілля. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності “ “Комп’ютерні науки”, “Інформаційні управляючі системи та технології”.- Київ, 2021. – 66 с.
Abstract: Сьогодні звичайна доросла людина проводить більшу частину свого життя за роботою, а коли постає питання відпочинку, обирає вже звичний для себе варіант. Як правило, це зустрічі в кафе з друзями або виїзд на природу. Проте мало хто замислюється, скільки насправді існує цікавих та незвичних варіантів проведення дозвілля: від стрибків с парашутом до кінних прогулянок за містом. Зібрання багатьох подібних пропозицій в одному місці допоможе людям набагато якісніше організовувати власний відпочинок або проводити вільний час з користю, наприклад відкривши для себе нове хобі. Метою роботи є проектування єдиної бази усіх розважальних пропозицій, щоб користувачі мали змогу в одному місці знайти для себе саме той варіант проведення дозвілля, який би вони хотіли. Особливістю даного проекту та основною відмінністю від сайтів зі схожою тематикою буде наявність не лише загальних порад виду «щось може вас зацікавити», а конкретних пропозицій від власників розважального бізнесу, зі вказанням цін, контактної інформації та розподілом за категоріями. Також для зручності пошуку буде реалізовано систему характеристик позицій, які дозволять користувачам одразу відфільтровувати непотрібні варіанти або навпаки, знаходили лише ті, що підходять для вказаного віку, кількості людей, сезону, тощо. Для того, щоб охопити якнайбільше потенційних користувачів, позиції будуть збиратись та сортуватись за містами, в яких (або поблизу яких) вони розташовуються. Слід також звернути увагу на той факт, що питання проведення дозвілля постає не тільки у місцевих мешканців, а й у туристів та приїжджих. Для їх комфорту буде реалізовано можливість обирати мову, якою їм було б зручніше за все отримувати інформацію. Тому деякі дані в базі будуть зберігатись у трьох екземплярах, перекладених кожною мовою відповідно (українська, російська та англійська). Створення вищеописаної інформаційної системи буде корисним не лише для користувачів, а і для власників розважального бізнесу. Адже єдина база розваг, окрім9 того, що стане черговою рекламою пропозицій, дозволить більш цілеспрямовано знаходити потенційних клієнтів.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: доцент, кандидидат технічних наук, Хoлявкiна Тетяна Вoлoдимирiвна.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51879
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФККПІ_2021_122_БезверхаКС.pdfДипломна робота бакалавра2.34 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.