Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51797
Title: Web-портал для соціальної мережі.
Authors: Корнієнко, Валентин Дмитрович
Keywords: дипломна робота
інтернет-ресурс
WEB-портал
веб-сайт
розробка інтернет-ресурсу
програмна розробка
всесвітня мережа
мережевий портал
Issue Date: 27-Jun-2021
Publisher: Національний авіаційнй унівкрситет
Citation: Корнієнко В.Д. Web-портал для соціальної мережі. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності “Комп’ютерні науки”, “Інформаційні управляючі системи та технології”. -Національний авіаційний університет.- Київ, 2021. – 59 с.
Abstract: На сьогоднішній день інтернет займає величезне місце у нашому житті. Його використання стало звичайною справою, хоча зовсім нещодавно доступ до мережевого зв’язку був величезною рідкістю. Інтернет «пронизує» усі сфери сучасного життя: від навчальних та професійних потреб, до розважальних та соціальних. Він відкрив нові можливості для спілкування з людьми, які знаходяться на великій відстані, а також здійснив шалений ривок для розвитку науки та техніки, допоміг при навчанні та роботі. Одним з найбільших досягнень, які стали можливі завдяки інтернету, можна сміливо вважати соціальні мережі. Темою дипломного проекту не просто так був обраний саме WEB-портал соціальної мережі. Саме онлайн-спілкування на даний момент є основним способом комунікації більшості людей світу. Ми ділимось думками, відео, фотографіями, музикою та іншим саме завдяки соціальним мережам. Вони здобули шаленої популярності у більшості населення світу. І саме тому, питання актуальності розробки WEB-порталу соціальної мережі навіть і не стоїть. Завдання проекту полягає у тому, щоб залучити якомога більше людей до сучасного, зручного та приємного засобу онлайн спілкування, завдяки створеному WEB-порталу соціальної мережі. Об’єктом дослідження є WEB-портал соціальної мережі, з усіма функціями притаманними даному сайту, а саме: модулями Управління профілем та Організацією друзів. Методом дослідження виступає системний підхід до розробки та WEBпорталу соціальної мережі для багатокористувацького використання.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: професор, доктор технічних наук, Зіатдінов Юрій Кашафович.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51797
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФККПІ_2021_122_Корнієнко_В_Д.pdfДипломна робота бакалавра1.82 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.