Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51783
Title: Застосунок для обробки показників(індикаторів) фінансового ринку.
Authors: Гвозденко, Олександр Олегович
Keywords: дипломна робота
таймфрейм
трейдер
угода
тренд
рівень
сповіщення
застосунок
Issue Date: 27-Jun-2021
Publisher: Національний авіаційнй унівкрситет
Citation: Гвозденко О. О. Застосунок для обробки показників(індикаторів) фінансовогоринку. Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності “ “Комп’ютерні науки”, “Інформаційні управляючі системи та технології”. Національний авіаційний університет.- Київ, 2021. – 70 с.
Abstract: Фінансові ринки, від самої назви, є типом ринку, який забезпечує шлях продажу та купівлі таких активів, як облігації , акції, іноземна валюта та деривативи. Часто їх називають різними іменами, включаючи " Уолл-стріт " і "ринок капіталу", але всі вони все одно означають одне і те ж. Простіше кажучи, підприємства та інвестори можуть піти на фінансові ринки, щоб зібрати гроші для розвитку свого бізнесу та, відповідно, заробити більше грошей. Щоб чіткіше це сформулювати, уявімо собі банк, де фізична особа веде ощадний рахунок. Банк може використовувати їх гроші та гроші інших вкладників для надання позик іншим фізичним особам та організаціям та стягнення процентного збору. Самі вкладники також заробляють і бачать, як їхні гроші зростають за рахунок відсотків, які їм виплачуються. Отже, банк виступає як фінансовий ринок, який вигідний як вкладникам, так і боржникам. Існує так багато фінансових ринків, і в кожній країні є принаймні один, хоча вони різняться за розміром. Деякі з них невеликі, а інші відомі на міжнародному рівні, наприклад, Нью-Йоркська фондова біржа (NYSE), яка щодня торгує мільярдами доларів. Ось деякі типи фінансових ринків. Фондовий ринок - фондовий ринок торгує частками власності публічних компаній. Кожна акція має ціну, і інвестори заробляють гроші на акціях, коли вони добре працюють на ринку. Придбати акції легко. Справжня проблема полягає у виборі правильних акцій, які зароблятимуть гроші для інвестора. Існують різні індекси, за допомогою яких інвестори можуть контролювати ефективність фондового ринку, такі як Dow Jones Industrial Average (DJIA) та S&P 500. Коли акції купуються за нижчою ціною та продаються за вищою ціною, інвестор заробляє на продажу.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: старший викладач, Єрмачков Юрій Олексійович.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51783
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФККПІ_2021_122_Гвозденко_О_О.pdfДипломна робота бакалавра1.48 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.