Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51708
Title: Засіб тестування Web-сайту адміністративної частини Інтернетмагазину
Authors: Демчук, Надія Максимівна
Keywords: дипломна робота
засіб
тестування
адміністративна частина
оптимізація
інтернет-магазин
чек-лист
тест-кейс
Issue Date: 1-Jun-2021
Publisher: Національний авіаційнй унівкрситет
Citation: ДемчукН.Д. Засіб тестування Web-сайту адміністративної частини Інтернетмагазину. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності “ “Комп’ютерні науки”, “Інформаційні управляючі системи та технології”.- Київ, 2021. – 69 с.
Abstract: На сьогодні велика частина нашого життя знаходяться у різних приладах, будь то персональний комп’ютер, телефон, планшет. Ми за ними працюємо, спілкуємся, проводимо вільний час у соціальних мережах, за переглядом фільму або якогось цікавого відео на ютубі або, що стало дуже популярним під час пандемії, онлайн- покупки. Усе, чим ми користуємося в той час – Web-сторінка або якийсь додаток, зроблено завдяки цілими командами, не тільки розробниками. Команда складається з керівника проекта, розробників, QA-фахівців та клієнта, який замовив цей продукт. QA (англ. Quality Assurance) - забезпечення якості продукту - це, власне, весь комплекс процесів, що забезпечують якість, найбільш широке поняття. QA інтегровано в усі етапи розробки: від опису проекту до тестування, релізу і навіть пост-релізний обслуговування. Фахівці QA створюють і реалізують різні тактики для підвищення якості на всіх стадіях виробництва: підготовка і установка стандартів, аналіз якості, вибір інструментів, запобігання помилок і постійне вдосконалення процесу.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" Керівник проекту: професор, Зіатдінов Юрій Кашафович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51708
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФККПІ_2020_122_ДемчукНМ.pdfДипломна робота бакалавра1.92 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.