Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51691
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКуриленко, Ірина Миколаївна-
dc.date.accessioned2021-07-02T10:22:01Z-
dc.date.available2021-07-02T10:22:01Z-
dc.date.issued2021-06-
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51691-
dc.descriptionРобота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: доцент кaфeдpи бioтeхнoлoгiї, к.т.н. Косоголова Л.О.uk_UA
dc.description.abstractВиявлено, що безалкогольні ферментовані напої можуть виконувати роль замінної терапії при профілактиці порушень діяльності кишкової флори. Необхідним є вивчення такої дії у існуючих напоїв, а також розробити технології нових ферментованих напоїв з направленим підбором та виділенням високоефективних штамів мікроорганізмів для досягнення максимального терапевтичного ефекту. Розширення асортименту ферментованих напоїв можна за рахунок підбором доцільної сировини, яка б забезпечувала накопичення найбільшої кількості біологічно активних речовин мікроорганізмами через її хімічний склад. Ягоди ялівцю звичайного є цінною та перспективною сировиною для виробництва ферментованих напоїв.Удосконалено технологічну схему отримання ферментованих напоїв для пілотів на основі квасного сусла з додаванням ягід Ялівцю звичайного.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectдипломна роботаuk_UA
dc.subjectферментовані напоїuk_UA
dc.subjectбіологічно-активні речовиниuk_UA
dc.subjectферментиuk_UA
dc.subjectквасне суслоuk_UA
dc.subjectягоди ялівцю звичайногоuk_UA
dc.subjectJuniperus communis)uk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.titleОсобливості технології виробництва ферментованих напоїв для пілотів з використанням ягід Ялівцю звичайного (Juniperus communis)uk_UA
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБІТ_402_162_Куриленко І.М..pdfПояснювальна записка1.24 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.