Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51482
Title: Тенденції публічного управління та адміністрування в сучасних умовах
Authors: Гриців, Олександра Ігорівна
Keywords: публічне управління
тези конференції
тенденції публічного управління
адміністування
упраління
управлінці
Issue Date: 2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Гриців О.І. тенденції публічного управління та адміністрування в сучасних умовах // Політ. Сучасні проблеми науки : тези доповідей ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених . – Національний авіаційний університет. – Київ, 2021.
Abstract: Публічне адміністрування є важливим інструментом державного управління, його розвиток можна розглядати як одну з визначних умов удосконалення функціонування всіх органів влади. Виклики глобалізації та динамічний розвиток світових тенденцій зумовлює процес росту управлінської діяльності та особливостей управлінської праці на визначення їх ефективності. Напрямки розвитку Публічного управління та адміністрування залежить від вибору суспільством системи цінностей. Невідповідність чинної системи органів виконавчої влади та місцевого самоврядування зумовлює необхідність проведення реформування публічного адміністрування.
Description: 1.Публічне управління в Україні: стан, виклики та перспективи розвитку: матеріали щоріч. Всеукр. наук. – практ. конф. За міжнар. Участю, присвяч. 100-річчю держ. служби в Україні: у 5 т./ за ред. В. С. Куйбіди, М. М. Білинської, О. М. Петроє. – Київ: НАДУ, 2018. – Т.1. – 120 с. 2.Публічне управління та адміністрування: навчальний посібник / Ю. Г. Кальниш, Т. М. Лозинська, В. І. Тимцуник; М-во освіти і науки України, Полтав. держ. аграр. акад. – 2015: РВВ ПДАА, 2015. - 280 с.. 3.Публічне управління та адміністрування в умовах інформаційного суспільства: вітчизняний і зарубіжний досвід: монографія / За заг. ред. Сергія Чернова, Валентини Воронкової, Віктора Банаха, Олександра Сосніна, Пранаса Жукаускаса, Йоліти Ввайнхардт, Регіни Андрюкайтене; Запоріз. держ. інж. акад. – Запоріжжя: ЗДІА, 2017. – 602 с 4.Жовнірчик Я. Ф. Модернізація державної влади в умовах глобалізації // Міжнародний науково-практичний журнал «Економіка та держава». – 2016. – № 3. – С. 13 16.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51482
Appears in Collections:Політ. Інновації та перспективи розвитку публічного управління та адміністрування в авіаційній галузі: український та світовий досвід. 2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гриців тези.pdfтези конференції293.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.