Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51471
Title: Адміністративні послуги, як об’єкт державного управління
Authors: Кунах, Юлія Володимирівна
Keywords: публічне управління
тези конференції
адміністративна послуга
державний службовець
державна політика
державне управління
Issue Date: 2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Кунах Ю.В. Адміністративні послуги як об'єкт державного управління // Політ. Сучасні проблеми науки : тези доповідей ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених . – Національний авіаційний університет. – Київ, 2021.
Abstract: Надання послуг з боку виконавчої влади повинно бути спрямовано на задоволення потреб освіти та осіб суспільства. Адміністративні послуги повинні надаватися насамперед на низових рівнях структури виконавчої влади , що дасть гарантію його наближення до осіб суспільства. Роль методології основи доктрини адміністративних послуг відіграє концепцію служіння перед суспільством. Адміністративні послуги це перш за все задоволення певних потреб особи, які здійснюються за її зверненням. Адміністративні послуги можуть бути і процесом і результатом, а тому це важливий процес допомоги суспільству від держави. Обов’язок публічної влади забезпечити надання адміністративної послуги, тобто створити умови для реалізації суб’єктивних прав конкретної особи. Завдяки врегулюванню та вирішенню питань адміністративного характеру в країні існує стабільність. Адміністративний процес передбачає собою перш за все відкритість та прозорість для осіб звернення, а тому це і в тому числі це раціоналізація оперативності та своєчасності.
Description: 1. Розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження плану заходів щодо реалізації Концепції розвитку системи електронних послуг в Україні на 2019-2020 роки» від 30 січня 2019 р. № 37-р 2. Проект Закону України "Про адміністративні послуги" від 9 листопада 2011 року за N 9435, внесений Президентом України (друге читання). 3.Адміністративна процедура та адміністративні послуги. Зарубіжний досвід і пропозиції для України / Автор - упорядник В.П.Тимощук.- К.:Факт, 2009. - 496 с.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51471
Appears in Collections:Політ. Інновації та перспективи розвитку публічного управління та адміністрування в авіаційній галузі: український та світовий досвід. 2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кунах Ю. тези.pdfтези конференції289.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.