Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51415
Title: Конкурентні стратегії поведінки фірми у міжнародному бізнесі в сучасних трансформаційних умовах
Authors: Мельник, Юлія Юріївна
Keywords: дипломна робота
конкурентні стратегії
міжнародний бізнес
стратегії зростання
міжнародне ліцензування
поведінка фірми
Issue Date: Jun-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Мельник Ю.Ю.Конкурентні стратегії поведінки фірми у міжнародному бізнесі в сучасних трансформаційних умовах. - Національний авіаціний університет. - Київ, 2021. - 112 с.
Abstract: Сучасний міжнародний конкурентний бізнес. Негативними сторонами конкуренції є відсутність економічної стабільності підприємств та перенасиченість ринків товарами і послугами, що негативно впливає на економічні показники бізнесу та призводить до банкротств багатьох великих компаній та маленьких стартапів. Сучасні тенденції розвитку міжнародних ринків товарів, послуг, праці, капіталів і технологій, процеси міжнародного поділу праці та сучасні бізнес-технології дозволяють кожному конкурентоспроможного підприємству знайти своє місце в світовому процесі відтворення доданої вартості. Але для цього необхідні певні умови. Одне з головних – розуміння і вміння реалізовувати практику міжнародного корпоративного управління в сфері побудови конкурентних стратегій, якої дотримуються провідні міжнародні корпорації. Для компаній України це важливий напрямок забезпечення їх міжнародної конкурентоспроможності.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: професор, д.е.н. Степанов Олександр Петрович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51415
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри міжнародних економічних відносин і бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мельник_диплом.pdfПояснювальна записка1.19 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.