Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51414
Title: Світовий досвід розвитку креативного сектору економіки в умовах цифрових трансформацій
Authors: Манжула, Владислава Олександрівна
Keywords: дипломна робота
креативний сектор
креативна економіка
інтелектуальний капітал
креативні індустріїї України
творчі індустрії
Issue Date: Jun-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Манжула В. О. Світовий досвід розвитку креативного сектору економіки в умовах цифрових трансформацій. - Національний авіаціний університет. - Київ, 2021. - 90 с.
Abstract: Креативна економіка з початком ХХІ століття стала могутньою перетворюючою силою у сучасному світі. Її потенціал для світового розвитку є надзвичайно потужним, вона є одним із секторів світової економіки, що зростає прискореними темпами. Цей сектор є перспективним не лише з точки зору отримання доходів, але й створення робочих місць та збільшення експортних надходжень. Людська творчість та інновації як на індивідуальному, так і на суспільному рівнях є ключовими чинниками розвитку креативної галузі, і стали справжнім багатством у ХХІ столітті. Сучасна економічна система як в розвинених країнах, так і в країнах так званого наздоганяючого розвитку, сьогодні розвивається у напрямі інтелектуалізації економіки, головним результатом якої є нові ідеї, що комерціалізуються в інновації, що є особливо помітним у творчій сфері людської діяльності. Об’єкти інтелектуальної власності дедалі частіше знаходять своє застосування й практичне впровадження у якості найбільш цінного економічного ресурсу, а креативність стає основним джерелом економічної цінності.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: доцент, к.е.н. Пічкурова Зоя Володимирівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51414
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри міжнародних економічних відносин і бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дипломна робота_Манжула Владислава_МЕВ-401.pdfПояснювальна записка1.55 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.