Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51399
Title: Особливості трансформації глобального ринку праці
Authors: Виноградова, Аліна Владиславівна
Keywords: дипломна робота
ринок праці
трудові ресурси
регулювання ринку праці
антикризова політика
інвестиційна привабливість
Issue Date: Jun-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Виноградова А.В. Особливості трансформації глобального ринку праці - Національний авіаціний університет. - Київ, 2021. - 96 с.
Abstract: Спрямована тенденція розвитку сучасної економіки до високих технологій, орієнтованих на економію ресурсів та праці, автоматизація праці та робочих процесів, широкого використання та застосування інформаційних технологій у соціально-трудовій діяльності, розвиток таких категорій, як Індустрія 4.0., Праця 4.0. та діджиталізація набирає оберти у сучасних реаліях. Роль людського ресурсу як виробничого фактора збільшується (індивідуалізація трудової діяльності), змінюється структура трудової діяльності, трудові процеси (значення та співвідношення інтелектуальної праці зростають). Ставлення до праці та ставлення до персоналу модифікується. Варто зазначити, що перетворення в соціально-трудових відносинах є результатом розвитку соціальної економіки, що визначає зміст та напрямок змін. Проблеми якості робочої сили, ставлення до робочого процесу, продуктивності, спотворення трудової поведінки призводять до складної трансформації як людини, так і компанії та суспільства.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: доцент, к.е.н. Панікар Герман Юрійович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51399
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри міжнародних економічних відносин і бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2021_292_Виноградова.pdfПояснювальна записка1.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.