Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51271
Title: Розробка телеграм-каналу на футбольну тематику
Authors: Бакало, Дмитро Олександрович
Keywords: дипломна робота
телеграм-канал
футбол
публікація
контент
просування
ринок інформації
Issue Date: Jun-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Бакало Д.О. Розробка телеграм-каналу на футбольну тематику. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 45 с.
Abstract: Телеграм є зручний в користуванні, можна легко знаходити необхідну для себе інформацію, отримувати сповіщення про нові пости та швидко й легко переміщатися по програмі. Також там існує дуже багато функцій про які ми лише можемо здогадуватися, а інші соціальні мережі заздрити Телеграму, тому цей додаток розвивається і я впевнений, що зовсім скоро вийде на новий рівень, абсолютно інший. Футбол є найпопулярнішим видом спорту в світі, недарма ж його називають «гра мільйонів». Саме тому наш телеграм-канал є актуальний для користувачів, які зацікавлені в цьому, спостерігають за футболом та хочуть знати всі актуальні новини.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: канд. іст. наук, доц. Кулинич Олександра Іванівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51271
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_21_061_Бакало (1).pdfдипломна робота771.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.