Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51196
Title: Технологія створення програмних продуктів. Лабораторний практикум для студентів спеціальності 122 "Комп'ютерні науки"
Other Titles: Technology of creation of the program products
Технология создания программных продуктов
Authors: Райчев, Ігор Едуардович
Keywords: програмний продукт
вимоги
специфікації вимог
проектування
реалізація
програмування
процесний підхід
моделювання
Issue Date: 20-Aug-2018
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: Містить основні теоретичні відомості, завдання та рекомендації з виконання лабораторних робіт. Розглянуто принципи, методи та засоби створення програмного забезпечення інформаційних систем у межах довільної предметної області на базі комп’ютеризованих засобів і технологій. Досліджено методи визначення, аналізу та формалізованого опису вимог до програмного забезпечення інформаційних систем, зокрема із застосуванням методології UML. Описано технологію проектування архітектури та бізнес-процесів компанії на базі процесного підходу та інстру-ментальної платформи ARIS, а також методологію тестування web-додатків. Для студентів спеціальності 122 «Комп’ютерні науки».
Description: Містить основні теоретичні відомості, завдання та рекомендації з виконання лабораторних робіт. Розглянуто принципи, методи та засоби створення програмного забезпечення інформаційних систем у межах довільної предметної області на базі комп’ютеризованих засобів і технологій. Досліджено методи визначення, аналізу та формалізованого опису вимог до програмного забезпечення інформаційних систем, зокрема із застосуванням методології UML. Описано технологію проектування архітектури та бізнес-процесів компанії на базі процесного підходу та інстру-ментальної платформи ARIS, а також методологію тестування web-додатків. Для студентів спеціальності 122 «Комп’ютерні науки».
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51196
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Титулка.pdfТитлові сторінки145.73 kBAdobe PDFView/Open
Сторінки_3_68.pdfОсновні сторінки Лабораторного практикуму1.18 MBAdobe PDFView/Open
Обкладинка.pdfОбкладинка Лабораторного практикуму128.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.