Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51136
Title: Гастрономічний туризм в Італії
Authors: Степанова, Олександра Андріївна
Keywords: дипломна робота
туризм
гастрономічний туризм
гастротуризм
кулінарний туризм
італія
Issue Date: Jun-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Степанова О.А. Гастрономічний туризм в Італії - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Туризм". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 85 с.
Abstract: В умовах сьогодення важливою сладовою туристичної індустрії є харчування туристів. Окрім знайомства з цікавими історичними пам’ятками, містами та країними туристи прагнуть пізнати особливості національної кухні. Гастрономічний туризм як подорожі з метою задоволення своїх гастрономічних потреб та смаків – один із прогресивних та перспективних сучасних напрямків у туристичній галузі. Даний вид туризму отримав досить інтенсивний розвиток та здобув неабияку популярність у світі, зокрема у Європі. Можливість вдосконалювати такий вид подорожей в Італії та світі простимулює розвиток багатьох регіонів, зокрема через прилив коштів до місцевих бюджетів, і тому це робить дану тему особливо актуальною в наш час. Досвід Італії та інших гастрономічних країн світу набув особливого значення для розвитку українського потенціалу в цьому ж напрямку.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: доцент, к. геогр. н., Борисюк Оксана Анатоліївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51136
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти ОС "Бакалавр" кафедри міжнародного туризму та країнознавства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2021_242_Степанова О.pdfДипломна робота2.75 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.