Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/50938
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯрова, Ганна Олександрівна-
dc.contributor.authorYarova, Hanna-
dc.date.accessioned2021-06-02T05:16:49Z-
dc.date.available2021-06-02T05:16:49Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЯрова Г.О. Редизайн інтер’єру закладу ресторанного господарства засобами світлового дизайну // Політ. Сучасні проблеми науки : тези доповідей ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених. – Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. – С. 173-175.uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/50938-
dc.description1. Бобович А.П. Редизайн и ребрендинг в ритейле как современное направление / А.П. Бобович, М.В. Яхновец // Молодежь в науке и предпринимательстве, 2019, Г.: БЕЭУ ПК. – С. 534-536. 2. Stephani Robson Bright Ideas: Smart Choices in Restaurant Lighting // Restaurant Startup & Growth magazine. – August 2013. – C.31-35. 3. Козлов Д.Г. Общие тенденции развития светового дизайна средствами LED- технологий // Вестник Воронежского государственного аграрного университета. – 2016. – № 2 (49). – С. 146-154. 4. Гнатюк Л.Ф., Федорова Ю.В. Актуальність поєднання світло та фітодизайну в закладах громадського харчування. Challenge of science today. 1-3 April 2020 NAU, Kyiv. 5. Гнатюк Л.Р. Вплив ергономічних вимог на створення комфорту та зручності ресторанів, як закладів громадського харчування / Л.Р. Гнатюк, Я.І. Поліщук // Сучасні проблеми архітектури та містобудування. Науково-технічний збірник. – Вип. 37. – К.: КНУБА, 2014. – С. 125-132.uk_UA
dc.description.abstractШироке використання інноваційних освітлювальних технологій призвело до перегляду ролі світла в сучасних інтер’єрах. На основі аналізу можливостей використання освітлювальних технологій для редизайну сучасних закладів ресторанного господарства було виявлено наступні переваги використання засобів та прийомів світлового дизайну при оновленні візуального оформлення закладів ресторанного господарства: сприяє створенню необхідної атмосфери; можлива варіативність в використанні різних сценаріїв освітлення при різних обставинах; дозволяє підвищити лояльність наявних відвідувачів та привернути увагу нових; при застосуванні LED-технологій сприяє енергоефективності закладу, що дозволяє значно заощадити кошти на електроенергію в довгостроковій перспективі; дозволяє приховати недоліки інтер’єру, акцентувати увагу на бажаних елементах; зменшує капіталовкладення порівняно з повним редизайном інтер’єру.uk_UA
dc.description.abstractThe widespread use of innovative lighting technologies has led to a rethinking of the role of light in modern interiors. Based on the analysis of the possibilities of using lighting technologies for the redesign of modern restaurants, the following advantages of using the means and techniques of lighting design in updating the visual design of restaurants: contributes to the creation of the necessary atmosphere; possible variability in the use of different lighting scenarios under different circumstances; allows you to increase the loyalty of existing visitors and attract new ones; when using LED-technologies contributes to the energy efficiency of the institution, which saves a lot of money on electricity in the long run; allows you to hide the shortcomings of the interior, to focus on the desired elements; reduces investment compared to a complete interior redesign.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectредизайнuk_UA
dc.subjectінноваційні освітлювальні технологіїuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectтренди ресторанного освітленняuk_UA
dc.subjectенергоефективністьuk_UA
dc.subjectсценарії освітленняuk_UA
dc.subjectredesignuk_UA
dc.subjectinnovative lighting technologiesuk_UA
dc.subjectrestaurantuk_UA
dc.subjectrestaurant lighting trendsuk_UA
dc.subjectenergy efficiencyuk_UA
dc.subjectlighting scenariosuk_UA
dc.titleРедизайн інтер’єру закладу ресторанного господарства засобами світлового дизайнуuk_UA
dc.title.alternativeRedesign of the interior of the restaurant by means of light designuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
dc.subject.udc747uk_UA
Appears in Collections:Політ. Дизайн інтер'єру. 2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zbirnuk Tez FABD-Ярова 173-175 (1).pdfТези конференції694.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.