Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/50928
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБондар, Ольга Ігорівна-
dc.contributor.authorBondar, Olha-
dc.date.accessioned2021-06-01T09:23:34Z-
dc.date.available2021-06-01T09:23:34Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБондар О.І. Використання фудкортів у громадських закладах // Політ. Сучасні проблеми науки : тези доповідей ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених . – Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. – С. 129-131.uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/50928-
dc.descriptionГнатюк Л.Р., Драга М.Л. Особливості розробки дизайну інтер'єрів закладів громадського харчування для студентських містечок. КНУТД, 2013 ArchDaily [Електронний ресурс]. Режим доступу: URL https://www.archdaily.com/uk_UA
dc.description.abstractПроаналізувавши та визначивши поняття фуд-корту було наведено приклади використання їх у громадських спорудах. Сформовано актуальність та доцільність використання класу харчової промисловості швидкого приготування. Сучасний фуд-корт набуває вищого рівню в наповненості інтер’єру, що автоматичні робить створення такого класу промислового харчування набагато престижним. Поєднання оптимальності та дизайнерського акцентного рішення робить сучасний фуд-корт унікальною платформою в оформлені промислового харчування.uk_UA
dc.description.abstractAfter analyzing and defining the concept of food court, examples of their use in public buildings were given. The urgency and expediency of using the class of fast food industry is formed. The modern food court acquires a higher level in the fullness of the interior, which automatically makes the creation of this class of industrial food much more prestigious. The combination of optimality and design accent solution makes the modern food court a unique platform in the decorated industrial food.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectфуд-кортuk_UA
dc.subjectгромадський простірuk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectдизайн інтер'єруuk_UA
dc.subjectсоціальний залuk_UA
dc.subjectміська вітальняuk_UA
dc.subjectfood courtuk_UA
dc.subjectpublic spaceuk_UA
dc.subjectinterior designuk_UA
dc.subjectfood Industryuk_UA
dc.subjectsocial halluk_UA
dc.subjectcity living roomuk_UA
dc.titleВикористання фудкортів у громадських закладахuk_UA
dc.title.alternativeUse of food courts in public institutionsuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
dc.subject.udc747uk_UA
Appears in Collections:Політ. Дизайн інтер'єру. 2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zbirnuk Tez FABD-Бондар 129-131.pdfТези конференції823.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.