Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/50928
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бондар, Ольга Ігорівна | - |
dc.contributor.author | Bondar, Olha | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-01T09:23:34Z | - |
dc.date.available | 2021-06-01T09:23:34Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Бондар О.І. Використання фудкортів у громадських закладах // Політ. Сучасні проблеми науки : тези доповідей ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених . – Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. – С. 129-131. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/50928 | - |
dc.description | Гнатюк Л.Р., Драга М.Л. Особливості розробки дизайну інтер'єрів закладів громадського харчування для студентських містечок. КНУТД, 2013 ArchDaily [Електронний ресурс]. Режим доступу: URL https://www.archdaily.com/ | uk_UA |
dc.description.abstract | Проаналізувавши та визначивши поняття фуд-корту було наведено приклади використання їх у громадських спорудах. Сформовано актуальність та доцільність використання класу харчової промисловості швидкого приготування. Сучасний фуд-корт набуває вищого рівню в наповненості інтер’єру, що автоматичні робить створення такого класу промислового харчування набагато престижним. Поєднання оптимальності та дизайнерського акцентного рішення робить сучасний фуд-корт унікальною платформою в оформлені промислового харчування. | uk_UA |
dc.description.abstract | After analyzing and defining the concept of food court, examples of their use in public buildings were given. The urgency and expediency of using the class of fast food industry is formed. The modern food court acquires a higher level in the fullness of the interior, which automatically makes the creation of this class of industrial food much more prestigious. The combination of optimality and design accent solution makes the modern food court a unique platform in the decorated industrial food. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний авіаційний університет | uk_UA |
dc.subject | фуд-корт | uk_UA |
dc.subject | громадський простір | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
dc.subject | дизайн інтер'єру | uk_UA |
dc.subject | соціальний зал | uk_UA |
dc.subject | міська вітальня | uk_UA |
dc.subject | food court | uk_UA |
dc.subject | public space | uk_UA |
dc.subject | interior design | uk_UA |
dc.subject | food Industry | uk_UA |
dc.subject | social hall | uk_UA |
dc.subject | city living room | uk_UA |
dc.title | Використання фудкортів у громадських закладах | uk_UA |
dc.title.alternative | Use of food courts in public institutions | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
dc.subject.udc | 747 | uk_UA |
Appears in Collections: | Політ. Дизайн інтер'єру. 2021 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zbirnuk Tez FABD-Бондар 129-131.pdf | Тези конференції | 823.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.