Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/50667
Title: Організація мобільного просторово -розподіленого, синхронізованого збору акустичних даних про стан підземних трубопроводів
Authors: Владимирський, Олександр
Владимирський, Ігор
Keywords: гідродатчики
трубопровод
випромінювач
визначення
Issue Date: 2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Владимирський О.А. Організація мобільного просторово -розподіленого, синхронізованого збору акустичних даних про стан підземних трубопроводів / О.А. Владимирський, І.А. Владимирський // Комп’ютерні системи та мережні технології : ХІІІ Міжнар. науково-практ. конф. - Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. – С. 16–17.
Abstract: Схема розгортання основного устаткування системи реєстрації РАСТР-1М на ділянці трубопроводу, що діагностується. Реєстратори “А” і “В” встановлюються біля двох суміжних місць доступу до трубопроводу, наприклад теплокамер (ТК) уздовж обстежуваного трубопроводу. Вібродатчики ВДМ встановлюються на трубопроводі за допомогою магнітних тримачів і підключаються до реєстраторів. Для проведення вимірювань в активному режимі додатково встановлюється акустичний випромінювач за допомогою магнітного утримувача. Акустичний випромінювач підключається до виходу блоку РАСТР-ТЕСТ, в якому змонтовані підсилювач зондуючих сигналів, генератор і радіопередавач синхронізації.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/50667
Appears in Collections:Міжнародна науково-практична конференція «Комп’ютерні системи та мережні технології» (CSNT-2021)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Владимирський О.А., Владимирський І.А..pdf133.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.