Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/50641
Назва: Analysis of production methods and industril methods of streptomycin production
Інші назви: Аналіз методів виробництва та промислових методів виробництва стрептоміцину
Автори: Mishchenko, Natalia
Ключові слова: streptomycin
стрептоміцин
аnalysis
аналіз
method
метод
actinomycetes
актиноміцети
biosynthesis
біосинтез
Mycobacterium tuberculosis
Дата публікації: кві-2021
Видавництво: National Aviation University
Бібліографічний опис: Mishchenko N. Analysis of production methods and industril methods of streptomycin production // Polit. Callanges of science today. International relations : abstracts of XXI International conference of higher education students and young scientists. – National Aviation University. – Kyiv, 2021. – P.67
Короткий огляд (реферат): The purpose of the study: to analyze the methods of obtaining streptomycin. Relevance of the study: streptomycin is a drug that is widely used in industry, so it is advisable to analyze the production of streptomycin. Task: to analyze the methods of production and industrial methods of streptomycin production.
Актуальність дослідження: стрептоміцин - це препарат, який широко використовується в промисловості, тому доцільно аналізувати виробництво стрептоміцину. Завдання: Проаналізувати методи виробництва та промислових методів виробництва стрептоміцину.
Опис: 1. Wainwright M. Streptomycin: discovery and resultant controversy. Hist Philos Life Sci. 1991. Vol. 13 (1). P. 97–124. 2. World Health Organization. Critically important antimicrobials for human medicine, 6th revision. Geneva: World Health Organization. 2019. 45 p.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/50641
Розташовується у зібраннях:Політ. Екологічна безпека, інженерія та технології. 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
13_Міщенко_Н_С - Наталія Сергіївна Міщенко.pdfТези конференції198.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.