Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/50608
Title: Оцінка впливу сумішевих авіаційних біопалив на конструктивні елементи заправного обладнання
Authors: Синяговський, Антон Олегович
Keywords: авіаційне паливо
біокомпоненти
гумові конструктивні елементи
заправне обладнання
біоетанол
поліферментні системи
Issue Date: 2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Синяговський А.О. Оцінка впливу сумішевих авіаційних біопалив на конструктивні елементи заправного обладнання // Політ. Сучасні проблеми науки : тези доповідей ХХI Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених. – Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. – С. 102.
Abstract: Для України, яка не має достатніх власних запасів нафти та газу, пошук, розширення виробництва та використання альтернативних джерел енергії й палив має дуже велике значення. Найбільш перспективними альтернативними видами палива для авіаційних та інших видів транспорту нині є біоетанол, біодизельне паливо і стиснений природний газ (СПГ). У найближчій перспективі можуть використовуватися зріджений природний газ, синтетичні бензини і дизельне паливо, а в подальшому можна очікувати на широке застосування водню і енергетичних установок з паливними елементами.
Description: 1. Калетнік Г. Виробництво і споживання біопалив – перспектива енергетичної безпеки України / Г. Калетнік // «Голос України». – 2011. – 15 жовтня. – С. 3. 2. Використання біоетанолу у сучасному світі [електронний ресурс] уhttps://voxukraine.org/uk/bioetanol-majbutnye-chi-minule-svitovogo-transportu.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/50608
Appears in Collections:Політ. Екологічна безпека, інженерія та технології. 2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6_Синяговський А. О..pdfТези доповіді322.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.