Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/49675
Title: | Перспективи розширення екологічно чистої продукції в Україні |
Authors: | Кучеренко, Віталій Миколайович |
Keywords: | дипломна робота органічне виробництво екологічно чисті продукти екологічне маркування органічна продукція тверді промислові відходи управління відходами |
Issue Date: | Jan-2020 |
Publisher: | Національний авіаційний університет |
Abstract: | Об’єкт дослідження – впровадження принципів виробництва екологічно чистої сільськогосподарської продукції на прикладі ТОВ «Мошурівський консервний завод». Предмет дослідження – перспективи розвитку екологічно чистої продукції в Україні . Мета роботи – оцінка перспектив розвитку екологічно чистої продукції в Україні з точки зору державної підтримки, готовності виробників до впровадження принципів органічного виробництва та готовності населення до використання та споживання екологічно чистих продуктів. Методи дослідження – аналіз літературних джерел, вивчення законодавчої бази щодо органічного виробництва, аналітичне та статистичне оброблення даних, проведення порівняльного аналізу.Проаналізовано законодавчо–правову базу щодо органічного виробництва та екологічно чистих продуктів. Досліджено рівень екологізації ТОВ «Мошурівський консервний завод» як виробника екологічно чистих продуктів. Узагальнено перспективи розширення виробництва екологічно чистих продуктів в Україні. |
Description: | Робота публікується згідно наказу ректора від 21.01.2020 р. №008/од "Про перевірку кваліфікаційних робіт на академічний плагіат у 2019-2020 навчальному році". Керівник проекту: професор кафедри екології, д.т.н., Матвєєва Ірина Валеріївна |
URI: | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/49675 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри екології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Диплом_Кучеренка_В.М.pdf | Диплом_Кучеренко | 3.48 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.