Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/48768
Title: Програмний модуль з дослідження коду завантаженого із систем керування пакунками
Authors: Яремішин, Максим Тарасович
Keywords: дипломна робота
веб технології
npm-пакунок
банківські дані
хакерські атаки
конфіденційні дані
Issue Date: Dec-2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: Мало хто стане заперечувати, що той успіх, який зараз можна спостерігати в області веб-розробки, став реальним завдяки всім тим людям, які створили і підтримують кожного дня тисячі корисних бібліотек та інструментів. Сьогодні не можливо уявити ефективну розробку сучасного веб-додатку без використання пакунків створених іншими розробниками. Не зважаючи на серйозний прогрес фундаментальних веб-технологій, створення будь-якого відносно складного додатку, потребувало б високої кваліфікації розробників і написання величезної кількості базового коду з нуля. Завдячуючи шаленій кількості модулів із різноманітною функціональністю, що доступні для завантаження всім охочим із систем керування пакунками, розробникам не доводиться кожного разу “винаходити колесо”. Сучасну веб-розробку неможливо уявити без Node.js – технології, що в першу чергу розроблялась для сервера, але з часом стала платформою для будь-яких JavaScript-проектів, зокрема front-end додатків. З популяризацією SSR межа між середовищами почала остаточно стиратись. Таким чином, система керування пакунками для Node.js (Node Package Manager, або npm) поступово стала універсальним менеджером залежностями для всіх бібліотек та інструментів, написаних на JavaScript.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ" . Керівник проекту: доцент, к.т.н., Карловський С.Є.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/48768
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютеризованих систем захисту інформації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФККПІ_2020_125_ЯремішинМТ.pdf2.14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.