Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/48766
Title: Європейський досвід забезпечення права на конфіденційність інформації про приватне життя у зв’язку з обробкою персональних даних у сфері телекомунікацій
Authors: Єськов, Сергій Валентинович
Keywords: обробка персональних даних
конфіденційна інформація про приватне життя
законодавство про персональні дані
телекомунікації
захист конфіденційної інформації
Issue Date: 26-Feb-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Єськов С.В. Європейський досвід забезпечення права на конфіденційність інформації про приватне життя у зв’язку з обробкою персональних даних у сфері телекомунікацій / С.В. Єськов // Сучасне право в епоху соціальних змін: [Матеріали ХІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, Національний авіаційний університет, 26 лютого 2021 р.] Том 1. - Тернопіль: Вектор, 2021. - С. 33-36.
Abstract: Законом України «Про Основні засади розвитку інформаційного суспільства в Україні на 2007-2015 роки» та Стратегією розвитку інформаційного суспільства в Україні визначено необхідність розвитку таких умов суспільного життя в Україні, за яких кожна людина може створювати і накопичувати інформацію та знання, мати до них вільний доступ, користуватися і обмінюватися ними, мати можливість реалізовувати свій потенціал, сприяти суспільному і особистісному розвиткові та підвищувати якість життя. Важливими кроками на цьому шляху є удосконалення нормативно-правової бази з питань забезпечення розвитку інформаційної сфери та прискорення її адаптації до європейських правових норм та стандартів.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/48766
Appears in Collections:Матеріали науково-практичних конференцій кафедри теорії та історії держави і права

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Єськов С.В..pdf415.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.