Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/48185
Title: Удосконалений алгоритм автентифікації та авторизації протоколу RADIUS
Authors: Мусель, Артем Олександрович
Keywords: дипломна робота
автентифіація
сервер доступу
мережеві технології
захист інформації
авторизація
Issue Date: Dec-2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: В даний час кількість інтернет сервісів швидко зростає, що призводить до необхідності постійного вдосконалення маршрутизаторів та серверів доступу до мережі з метою задоволення нових вимог. Постійне зростання кількості користувачів також вимагає великої кількості NAS із складними конфігураціями. Але постачальники послуг розмежування доступу до ресурсів повинні не тільки пропонувати вільний порт для кожного з’єднання. Вони також повинні забезпечити захист від викрадення даних користувачів, перевірку рівня доступу користувача до ресурсів. Також можуть знадобитися дані про час підключення користувача до мережі для виставлення рахунків та подальшого планування ресурсів. Усі ці послуги вимагають координації між різними системами. Саме вирішення цих проблем лежить в основі використання протоколу автентифікації, авторизації та аудиту (ААА), який є по суті фреймоврком, що вирішує разом всі ці окремі задачі завдяки різним мережевим технологіям та платформам, зокрема протоколу RADIUS. Рішення цієї проблеми базується на використанні протоколу автентифікації, авторизації та аудиту (AAA), який, по суті, є фреймоврком, який вирішує всі ці окремі завдання разом за допомогою різних мережевих технологій та платформ, включаючи протокол RADIUS.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ" . Керівник проекту: доцент, к.т.н. Петренко А.Б.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/48185
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютеризованих систем захисту інформації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФККПІ_2020_125_МусельАО.pdf888.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.