Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/48175
Title: Механізми формування і застосування організаційних інновацій в діяльності медичних закладів (на прикладі Броварської багатопрофільної клінічної лікарні)
Authors: Кароль, Іван Вікторович
Keywords: дипломна робота
публічне управління
діяльність медичних закладів
автономізація закладу
комп’ютеризація закладу
електронна система охорони здоров’я
медична практика
медичний персонал
медичне обладнення
Issue Date: Jan-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: Інноваційна діяльність і розвиток інновацій мають свої особливості управління. В будь-якій сфері, в тому числі і в охороні здоров'я, підприємства потребують розвинуту інфраструктуру. У медичних організаціях під цим мається на увазі оснащення обладнанням, підготовленість медичних кадрів та умови впровадження інновацій, які також є пріоритетними аспектами розвитку нових технологій. Інновації в сфері охорони здоров'я спрямовані на підвищення ефективності діяльності медичних закладів, ефективне використання фондів, впровадження ресурсозберігаючих технологій і розвиток нових організаційноправових форм медичних організацій на тлі розробок науково-обґрунтованих підходів до формування стандартів ведення хворих з різних видів медичної допомоги на всіх рівнях її надання. Впровадження інноваційних технологій потрібне не тільки на рівні самого медичного закладу, але і на рівні держави за допомогою реалізації державної інноваційної політики.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник проекту: д.е.н., проф. Грущинська Н. М.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/48175
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри публічного управління та адміністрування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Магістерська_дипломна_робота_Кароль_Іван.pdfдипломна робота2.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.