Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/46982
Title: Система захисту інформації в ІоТ
Authors: Касьянов, Павло Павлович
Keywords: дипломна робота
захист інформації
засоби захисту
інциденти
інтернет
вразливості
Issue Date: Dec-2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: Розвиток концепції Інтернету речей значно розширює можливості зі збору, обробки та поширення інформації. Інтернет речей відкриває потенціал для підвищення комфорту життя людини та збільшення ефективності у промисловому виробництві. Незважаючи на перспективність технології, багато проблем ще повинні бути вирішенні для глобального впровадження об’єктів Інтернету речей у всі сфери людської діяльності, зокрема безпека і захист критичної інформації. Поняття Internet of Everything (Інтернет всього або Всеосяжний Інтернет), в склад якого входить Інтернет речей та традиційні пристрої підключені до мережі Інтернет (комп’ютери, смартфони, планшети і т.д.). Дане явище мало високий рівень впливу на значення та цінність мережевих підключень та з’єднань завдяки здатності не лише опрацьовувати інформацію, а й трансформувати її в певні дії. IoE відкриває нові можливості, розширює функціонал приладів і створює чудові умови для розвитку та існування людини, компанії, міста і навіть країни.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ" . Керівник проекту професор, д.т.н. Толюпа С.В.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/46982
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютеризованих систем захисту інформації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФККПІ_2020_125_КасьяновПП.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.