Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/46775
Title: Банкрутство авіаційних підприємств в Україні як наслідок кризових ситуацій
Authors: Варакута, Людмила Володимирівна
Keywords: банкрутство
авіаційне підприємство
криза
суб’єкт господарювання
Issue Date: Nov-2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Варакута Л.В. Банкрутство авіаційних підприємств в Україні як наслідок кризових ситуацій. / Л.В. Варакута // АЕРО – 2020. Повітряне і космічне право: [Матеріали всеукраїнської конференції молодих учених і студентів. - Київ, Національний авіаційний університет, 20 листопада 2020 р.] Том 2. – Тернопіль: Вектор. 266 с. - С. 215-217.
Series/Report no.: Матеріали Всеукраїнської конференції молодих учених і студентів "АЕРО-2020. Повтряне і космічне право";
Abstract: Основний показник успішної діяльності авіаційних підприємств – стабільний фінансовий стан суб’єкта господарювання, що дає можливість забезпечити високу конкурентоспроможність серед вітчизняних і зарубіжних підприємств. На жаль, теперішній розвиток авіаційних підприємств в Україні є нестабільним, через недостатній рівень впровадження передових технологій, використання застарілої авіаційної техніки чи обладнанням, а також через зменшення попиту на авіаційні перевезення через пандемію, усе це відображається на роботі суб’єктів господарювання, залишаючи без частини прибутку та позбавляє можливості конкурувати з передовими зарубіжними підприємствами.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/46775
Appears in Collections:Наукові роботи студентів кафедри господарського, повітряного та космічного права

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Варакута Л.В..pdf335.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.