Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45704
Title: Програмне забезпечення захисту персональної інформації на ОС Android
Authors: Кобка, Микола Володимирович
Keywords: дипломна робота
захист інформації
операційна система
кіберзлочин
програмний продукт
персональні дані
Issue Date: Dec-2020
Abstract: Персональні дані це будь-які відомості, за якими ідентифікується або може бути ідентифікована фізична особа. Зокрема, прізвище, ім’я, по батькові, адреса, телефони, паспортні дані, національність, освіта, сімейний стан, релігійні та світоглядні переконання, стан здоров’я, матеріальний стан, дата і місце народження, місце проживання та перебування тощо. Також, це дані про особисті майнові та немайнові відносини цієї особи з іншими особами, зокрема членами сім’ї. До персональних даних відносяться також відомості про події та явища, що відбувалися або відбуваються у побутовому, інтимному, товариському, професійному, діловому та інших сферах життя особи (за винятком даних стосовно виконання повноважень особою, яка займає посаду, пов’язану із здійсненням функцій держави або органу місцевого самоврядування). В сучасному цифровому світі, де значна частина наших персональних даних зберігається в звичайному смартфоні, з’явилося таке явлення, як кіберзлочин і з кожним днем воно набуває все більшої гостроти. Втрата смартфону із всією важливою для нас інформацією, починаючи від улюблених фотографій і закінчуючи паспортними даними, може стати дуже великою проблемою. В деяких випадках, зловмиснику достатньо просто на кілька хвилин отримати доступ до вашого пристрою і дістати потрібну йому інформацію. Постає питання як можна додатково забезпечити захист персональним даним. Існує багато методів, і додаткове приховування інформації на пристрої користувача може стати хорошим і нескладним виходом із ситуації.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ" . Керівник проекту доцент, к.т.н. Карловський С.Є.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45704
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютеризованих систем захисту інформації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФККПІ_2020_125_КобкаМВ.pdf1.87 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.