Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45673
Title: Шляхи підвищення рівня ефективності використання парку повітряних суден на базі авіакомпанії спецпризначення ТОВ «Миколаїв-Аеро»
Other Titles: Ways to Improve the Efficiency of Aircraft Fleet Use on the Basis of the Special-Purpose Airline LLC "Mykolaiv Aero"
Authors: Соскова, Дар’я Олександрівна
Keywords: авіакомпанія спецпризначення
агроавіаційні роботи
ефективність
повітряне судно
авіаційне обрискування
БПЛА
дипломна робота
Issue Date: 3-Feb-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Соскова Д. О. Шляхи підвищення рівня ефективності використання парку повітряних суден на базі авіакомпанії спецпризначення ТОВ «Миколаїв-Аеро». - Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри авіаційних робіт та послуг. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2020. - 102 с.
Abstract: Агроавіація у світі відома вже більше ніж 100 років і за цей час було розроблено багато методів поліпшення процесу обробки та покращення якості посівів через використання великого асортименту повітряних суден для різних експлуатаційних потреб та площ. За оцінками фахівців, сучасна цивілізація вже не в змозі обійтися без спрямованої інтенсифікації сільського господарства. Цю галузь неможливо собі уявити без сільськогосподарської авіації, яка, не поступається наземним засобам за якістю обробки і високою продуктивністю. Застосування малої авіації в сільському господарстві дозволяє швидко, якісно і ефективно проводити цілий комплекс робіт: моніторинг площ, внесення мінеральних добрив, боротьба з шкідниками та бур'янами, захист рослин від захворювань та інше. Більшість повітряних суден, які застосовуються в даний час, були розроблемі в минуломі столітті, коли вимоги до екології істотно відрізнялися від сучасних. Кожне покоління техніки робить свій внесок у підвищення ефективності сільського господарства. Переважна частина сільськогосподарської авіації представлена застарілими повітряними суднами - АН-2, «Бекас» та іншими. Виникає потреба у оновлені парку повітряних суден авіакомпаній.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ" . Керівник проекту: доцент, к. і. н. Чайка Наталія Григорівна.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45673
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри організації авіаційних робіт та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФТМЛ_2020_275.04_Тр.тех._Соскова_Д_О.pdfДипломна робота2.37 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.