Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45266
Title: Методи покращення ефективної роботи служб аеропорту
Other Titles: Methods for improving the efficient operation of airport services
Authors: Шевченко, Юлія Вікторівна
Shevchenko, Yuliya Viktorivna
Горідько, Марина Юріївна
Горідько, Руслана Володимирівна
Keywords: методи
покращення
ефективна робота
служби аеропорту
method
improving
efficient operation
airport services
Issue Date: 16-Nov-2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Шевченко Ю.В., Горідько М.Ю., Горідько Р.В. Методи покращення ефективної роботи служб аеропорту // Міжнародна наукова інтернет-конференція  "Інформаційне суспільство: технологічні, економічні та технічні аспекти становлення" (випуск 53). - Київ, 2020.
Abstract: Сучасний аеропорт має, перш за все, задовольняти потреби населення країни у авіаційних послугах, гарантувати експлуатантам повітряного транспорту, пасажирам, клієнтурі, орендарям та іншим – рівні можливості щодо надання послуг. Повітрянному транспорту, як учаснику економічних процесів, притаманна циклічність функціонування. Зростання і падіння обсягів перевезень залежить не тільки від економічних процесів, а від певних ситуацій, наприклад, криз та негативних наслідків авіаційних подій. На розвиток перевезень повітряним транспортом впливає специфіка аеропортових комплексів, послуги і якість роботи яких фактично складають наземне обслуговування пасажирів.При дослідженні пріоритетності напрямків задоволення потреб клієнтів, фахівці ІАТА дійшли висновку, що переваги має та стратегія розвитку, в центрі якої знаходиться, в першу чергу, пасажир. Тому керівництво найбільших аеропортів активно залучає до реалізації програм з підвищення рівня обслуговування клієнтів весь свій персонал та проводять тренінги, розробляють системи мотивацій, заохочень співробітників і партнерів, від яких залежить якість сервісу.
Description: Для більшої пропускної спроможності аеропорту, застосовується велика кількість різних технологічних і організаційних методів виконання операцій реєстрації квитків і оформлення багажу пасажирів перед польотом. Впровадження систем і засобів механізації й автоматизації процесів реєстрації квитків, оформлення й обробки багажу пасажирів дає можливість зареєструвати квиток і оформити багаж біля будь-якої реєстраційної стійки в операційному залі, що значно збільшує пропускну спроможність аеровокзалів, підвищує культуру обслуговування пасажирів [2]. Інтенсивність обслуговування пасажирів на реєстраційних стійках в операційному залі аеровокзалу є однією з найважливіших характеристик, що визначає пропускну спроможність системи наземного обслуговування пасажирів повітряного транспорту та потребує дослідження і вдосконалення методики розміщення та експлуатації.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45266
Appears in Collections:Матеріали конференцій кафедри організації авіаційних перевезень

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МЕТОДИ ПОКРАЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОЇ РОБОТИ СЛУЖБ.pdfматеріали конференції621.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.