Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/44371
Назва: | Antioxidant capacity of alcoholic beverages based on infusions from non-traditional spicy-aromatic vegetable raw materials |
Автори: | Kuzmin, Oleg Kucherenko, Volodymyr Sylka, Iryna Isaienko, Volodymyr Furmanova, Yuliia Pavliuchenko, Olena Hubenia, Viacheslav |
Ключові слова: | spicy-aromatic antioxidant redox infusion alcohol |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Ukrainian Food Journal |
Бібліографічний опис: | Antioxidant capacity of alcoholic beverages based on infusions from non-traditional spicy-aromatic vegetable raw materials / O. Kuzmin, V. Kucherenko, I. Sylka, V. Isaienko, Yu. Furmanova, O. Pavliuchenko, V. Hubenia // Ukrainian Food Journal. – 2020. – Volume 9, Issue 2. – P. 404–424. |
Серія/номер: | 9;2 |
Короткий огляд (реферат): | The aim of the study is to determine the antioxidant capacity of aqueous-alcoholic infusions using nontraditional spicy-aromatic raw materials in the technology of alcoholic beverages. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/44371 |
DOI: | 10.24263/2304- 974X-2020-9-2-12 |
Розташовується у зібраннях: | Публікації у наукових виданнях співробітників кафедри екології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Isaienko.pdf | Основна стаття | 2.12 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.