Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/44371
Назва: Antioxidant capacity of alcoholic beverages based on infusions from non-traditional spicy-aromatic vegetable raw materials
Автори: Kuzmin, Oleg
Kucherenko, Volodymyr
Sylka, Iryna
Isaienko, Volodymyr
Furmanova, Yuliia
Pavliuchenko, Olena
Hubenia, Viacheslav
Ключові слова: spicy-aromatic
antioxidant
redox
infusion
alcohol
Дата публікації: 2020
Видавництво: Ukrainian Food Journal
Бібліографічний опис: Antioxidant capacity of alcoholic beverages based on infusions from non-traditional spicy-aromatic vegetable raw materials / O. Kuzmin, V. Kucherenko, I. Sylka, V. Isaienko, Yu. Furmanova, O. Pavliuchenko, V. Hubenia // Ukrainian Food Journal. – 2020. – Volume 9, Issue 2. – P. 404–424.
Серія/номер: 9;2
Короткий огляд (реферат): The aim of the study is to determine the antioxidant capacity of aqueous-alcoholic infusions using nontraditional spicy-aromatic raw materials in the technology of alcoholic beverages.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/44371
DOI: 10.24263/2304- 974X-2020-9-2-12
Розташовується у зібраннях:Публікації у наукових виданнях співробітників кафедри екології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Isaienko.pdfОсновна стаття2.12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.