Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/43240
Title: Особливості використання дискусії для розвитку комунікативних здібностей юнаків
Other Titles: Features of the use of discussion for the development of communicative abilities of young people
Authors: Волошина, Ольга
Voloshyna, Olga
Keywords: комунікативні здібності
дискусія
розвиток комунікативних здібностей
communication skills
discussion
development of communication skills
Issue Date: Apr-2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Волошина О.О. Особливості використання дискусії для розвитку комунікативних здібностей юнаків / О.О. Волошина // Політ. Сучасні проблеми науки. Гуманітарні науки: тези доповідей ХХ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених. – Т. 1. – К.: НАУ, 2020. – С. 248-249
Abstract: Юнацький вік один з основних етапів життя особистості, так як саме в цей період вона відривається від батьків, починає самостійно будувати своє теперішнє та майбутнє, а також самостверджується в суспільстві. Вступаючи до закладу вищої освіти, юнак може лише на відстані відчути підтримку батьків, але всі проблеми, що постають на його шляху доводиться вирішувати самому. З кожним роком прагнення стати дорослим та незалежним прогресує, що призводить до пошуку нових друзів, соціальних груп, в яких можна проявити себе, сфер діяльності. Важливим чинником тут виступають комунікативні навички юнака, за допомогою яких він може успішно досягти поставлених цілей. Проте всі різні і відповідно комунікативні здібності також відрізняються. Тому їх розвиток є запорукою гармонійного самоствердження юнаків.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/43240
Appears in Collections:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених і студентів "Політ. Сучасні проблеми науки"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Волошина.pdf257.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.