Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/42848
Название: Устричні ферми Франції – об’єкти гастрономічного туризму
Другие названия: Oyster farms in France as an objects of gastronomic tourism
Устричные фермы во Франции как объекты гастрономического туризма
Авторы: Руднєва, Марина Григорівна
Rudnieva, Maryna
Ключевые слова: гастрономічний туризм
устричні ферми
гастрономический туризм
устричные фермы
gastronomic tourism
oyster farms
Дата публикации: окт-2014
Издательство: Обрії
Библиографическое описание: Руднєва М.Г., Устричні ферми Франції - об’єкти гастрономічного туризму // Сучасні проблеми розвитку суспільної географії матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції (Київ 16-18 жовтня 2014р) – К.: Обрії, С.67
Краткий осмотр (реферат): Гастрономічний туризм – один з найпопулярніших видів туризму у Франції, що дозволяє не лише ознайомитися з провідними дестинаціями, а й з кулінарними традиціями країни.
Gastronomic tourism is one of the most popular types of tourism in France, which allows not only to get acquainted with the leading destinations, but also with the culinary traditions of the country.
Гастрономический туризм - один из самых популярных видов туризма во Франции, позволяет не только ознакомиться с ведущими дестинациями, но и с кулинарными традициями страны.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/42848
Располагается в коллекциях:Наукові статті викладачів кафедри міжнародного туризму та країнознавства



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.