Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41700
Title: Значення адвокатської етики
Authors: Рибікова, Г.В.
Keywords: адвокатська етика
Issue Date: 28-Feb-2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Рибікова Г.В. Значення адвокатської етики.Інноваційний розвиток правової науки в умовах модернізації суспільства [Матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, Національний авіаційний університет, 28 лютого 2020 р.]. Том 1. – Терпнопіль: Вектор, 2020. – 457 с.
Abstract: Варто визнати, що в адвокатському середовищі чимало проблем, в яких проявляється контраст між реальністю та бажаною моделлю поведінки, але адвокатура, яка не стоїть фундаментом на етичних цінностях не може розраховувати на довіру суспільства, що тягне за собою надмірне втручання держави і зменшення адвокатської незалежності як плату за таке втручання. Отже, успішний розвиток системи незалежної адвокатури має своєю умовою моральне здоров’я її членів, що забезпечується механізмом притягнення до дисциплінарної відповідальності за порушення Правил адвокатської етики.
Description: Варто визнати, що в адвокатському середовищі чимало проблем, в яких проявляється контраст між реальністю та бажаною моделлю поведінки, але адвокатура, яка не стоїть фундаментом на етичних цінностях не може розраховувати на довіру суспільства, що тягне за собою надмірне втручання держави і зменшення адвокатської незалежності як плату за таке втручання. Отже, успішний розвиток системи незалежної адвокатури має своєю умовою моральне здоров’я її членів, що забезпечується механізмом притягнення до дисциплінарної відповідальності за порушення Правил адвокатської етики.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41700
Appears in Collections:Матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції ( м. Київ, Національний авіаційний університет, 28 лютого 2020 р.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47. Рибікова Г.В. ЗНАЧЕННЯ АДВОКАТСЬКОЇ ЕТИКИ.pdf421.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.