Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/40877
Title: Практика усного та писемного мовлення (англіканська мова)
Authors: Шванова, Оксана Володимирівна
Гастинщикова, Любов Олександрівна
Keywords: погода
послуги
покупки
Issue Date: May-2019
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Практика усного та писемного мовлення (англійська мова): практикум / уклад. Л.О. Гастинщикова, О.В. Шванова. К.: НАУ, 2018. 72 с.
Abstract: Практикум містить тексти та вправи, спрямовані на розвиток усного та писемного мовлення з тем «Погода», «Погода»», «Покупки». Укладено відповідно до програми дисципліни «Практика усного та писемного мовлення (англійська мова)».
Description: Пропонований практикум – це навчальне видання з виконання практичних вправ та завдань, що сприяють розвитку усного та писемного мовлення англійською мовою з розмовних тем “Weather», “Everyday Services», “Shops and Shopping» та засвоєнню набутих знань, умінь і навичок. Практикум укладений відповідно до програми дисципліни «Практика усного та писемного мовлення (англійська мова)» для студентів 1 курсу спеціальності 035 «Філологія» та спеціалізації 035.04 «Германські мови та літератури (переклад включно)». Рекомендований до використання як основний навчальний матеріал для вивчення розмовних тем за Модулем 2 «Клімат. Погода», Модулем 3 «Послуги», Модулем 4 «Покупки». Автентичні цікаві статті з періодичних та навчальних видань Інтернет-ресурсів.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/40877
Appears in Collections:Підручники та методичні вказівки кафедри англійської філології і перекладу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Практикум 7.pdf303.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.