Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/40650
Назва: Improvement of procurement process through introduction of information technologies
Інші назви: Вдосконалення процесу закупівель за допомогою впровадження інформаційних технологій
Совершенствования процесса закупок с помощью внедрения информационных технологий
Автори: Новак, Валентина Олексіївна
Novak, Valentyna
Новак, Валентина Алексеевна
Кривошей, Дар'я Сергіївна
Kryvoshei, Daria
Кривошей, Дарья Сергеевна
Ключові слова: procurement
automation
information system
Balanced Scorecard
Дата публікації: жов-2019
Бібліографічний опис: Novak V.O. Improvement of procurement process through introduction of information technologies/ V.O. Novak , D.S. Kryvoshei// Економіка. Фінанси. Право. – 2019. – № 10 – С. 20-24.
Короткий огляд (реферат): This work defines the term procurement as the process of finding and agreeing to terms, and acquiring goods, services, or works from an external source, often via a tendering or competitive bidding process. It is used to ensure the buyer receives goods, services, or works at the best possible price when aspects such as quality, quantity, time, and location are compared. Consequently, improvement of procurement activity of a company will increase its efficiency and profitability.
Опис: Through implementing modern solutions and information systems, increasing the interconnection of functions, increasing the control and competence of key employees, as well as minimizing the risks of fraudulent schemes, a company can achieve a significant increase in its efficiency.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/40650
Розташовується у зібраннях:Наукові матеріали кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності підприємств

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Економіка, фінанси, право 2019-страницы-1-2-объединены.pdfThesis on the topic: "Improvement of procurement process through introduction of information technologies"1.09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.