Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/38937
Title: Особливості підготовки фахівців з логістики в умовах сучасної професійної освіти
Authors: Каряка, Ольга Юріївна
Keywords: сучасна професійна освіта
фахівці з логістики
менеджер з логістики
професійні компетенції логіста
Issue Date: 1-Apr-2019
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Політ. Сучасні проблеми науки. Гуманітарні науки: тези доповідей ХІХ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених і студентів: [у 2-х т.]. – Т. 1 (м. Київ, 1-5 квітня 2019 р.) / [ред. кол.: В.М. Ісаєнко та ін.]; Національний авіаційний університет. – К.: НАУ, 2019. – С. 294-295
Abstract: Сучасний ринок праці висуває жорсткі вимоги до фахівців різних галузей, що вимагає якісно нового рівня професійної підготовки молодого спеціаліста. Відповідно до цього постійні зміни економічного життя суспільства викликають необхідність підготовки спеціалістів у сфері логістики, оскільки для досягнення вагомих результатів у здійсненні підприємницької діяльності слід застосовувати сучасні прогресивні методи управління потоковими процесами. В умовах сьогодення попит на фахівців з логістики стрімко зростає не лише в промисловій галузі, а й у сфері різноманітних послуг, торговельних, сільськогосподарських, будівельних підприємствах, а також на підприємствах, що виконують логістичні функції на умовах аутсорсингу (3PL, 4PL- оператори).
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/38937
Appears in Collections:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених і студентів "Політ. Сучасні проблеми науки"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Каряка.pdf173.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.