Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/38687
Назва: Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Фармацевтична біотехнологія»
Автори: Ястремська, Лариса Сергіївна
Решетняк, Людмила Расулівна
Ключові слова: самостійна робота студентів
антибіотики
вітаміни
біологічно-активні речовини
Дата публікації: 2018
Видавництво: НАУ
Бібліографічний опис: Ястремська Л.С. Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Фармацевтична біотехнологія» [Електронний ресурс] / Л.С. Ястремська; НАУ, каф. біотехнології. - К.: НАУ, 2018. - 1 файл.
Короткий огляд (реферат): Основою навчального процесу навчання є самостійна робота студентів. Згідно з навчальним планом дисципліни, студенти виконують письмове практичне контрольне завдання. Тобто передбачається опрацювання навчального матеріалу за літературними джерелами з письмовим виконанням практичних контрольних робіт. Контрольна робота повинна бути результатом та підсумком систематичної самостійної роботи, свідченням засвоєння студентом навчального матеріалу. Вона розглядається як обов’язковий мінімум опрацювання навчального матеріалу дисципліни. Її мета – закріплення теоретичних та практичних основ дисципліни, розширення та поглиблення знань з технології біологічно-активних речовин: фармацевтичних лікарських засобів, антибіотиків, вітамінів, ферментних препаратів тощо; вивченні антибіотичної активності антибіотиків, методів визначення жиро- та водорозчинних вітамінів,вивченні твердих лікарських форм пролонгованої дії, методів контролю якості пробіотичних препаратів згідно GMP тощо.
Опис: Навчально-методичний матеріал
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/38687
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали співробітників кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ФБ _МР_КРз.pdf185.6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.