Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34436
Назва: ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ ЗАСОБУ «КАМОРАН» ДЛЯ ПРИГНІЧЕННЯ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ У ВИРОБНИЦТВІ ЦУКРУ
Автори: Решетняк, Людмила Расулівна
Гусятинська, Н.А.
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Решетняк Л.Р. Ефективність застосування засобу «каморан» для пригнічення мікробіологічних процесів у виробництві цукру / Л.Р. Решетняк, Н.А. Гусятинська // НОВІТНІ ДОСЯГНЕННЯ БІОТЕХНОЛОГІЇ: тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю заснування Національного авіаційного університету, м. Київ, 24-25 жовтня 2013 р., Національний авіаційний університет / редкол. К. Г. Гаркава, Е. М. Попова та ін. – К. : Вид-во «Мегапринт», 2013. – С. 41 - 42.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34436
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Досягнення быотехнологї 2013.pdf8.82 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.