Науково-практичний семінар «Використання наукометричної БД SCOPUS у наукових та патентно-інформаційних дослідженнях» : [2] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 2 of 2
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
2018-05-11Роль об'єктів інтелектуальної власності в організації комерціалізації науково-дослідної діяльності ВНЗВасильєв, О.В.
2018-05-11Інформаційне забезпечення наукових дослідженьВасильєв, О.В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 2 of 2
У Науково-технічній бібліотеці НАУ відбувся науково-практичний семінар «Використання наукометричної БД SCOPUS у наукових та патентно-інформаційних дослідженнях» 11 травня 2018 року о 14-00 в Науково-технічній бібліотеці НАУ відбувся науково-практичний семінар «Використання наукометричної БД SCOPUS у наукових та патентно-інформаційних дослідженнях» На семінарі були присутні науковці та викладачі НАУ. Доповідачі з Державної науково-технічної бібліотеки України ознайомили науковців НАУ з можливостями депонування наукових робіт та існуючими інструментами наукового та патентного пошуку. Патентний повірений ДНТБУ, к.т.н., голова асоціації "Інформатіо-Консорціум" Васильєв Олексій Всеволодович розповів про існуючі методики пошуку інформації у наукометричній системі SCOPUS для забезпечення наукових досліджень. Він звернув увагу науковців на можливості системи при виконанні патентно-інформаційних дослідженнь. Під час семінару було проведено порівняльний аналіз можливостей і методики систем SCOPUS та Web of Science. Використання БД "Derwent Innovation Index". Наприкінці семінару відбулася демонстрація пошуку по запиту та були дані відповіді на запитання науковців. Організатори семінару - Державна науково-тенічна бібліотека України та Науково-технічна бібліотека НАУ.