Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34109
Title: ОПТИМІЗАЦІЯ ПРОЦЕСУ ПРИГОТУВАННЯ ПИВНОГО СУСЛА
Authors: Косоголова, Людмила Олексіївна
Романов, М.С.
Романова, З.М.
Зубченко, В.С.
Карпутіна, М.В.
Issue Date: 2010
Citation: Косоголова Л.О. Оптимізація процесу приготування пивного сусла / Л.О. Косоголова, М.С. Романов, З.М. Романова та ін. // НОВІТНІ ДОСЯГНЕННЯ БІОТЕХНОЛОГІЇ: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 5-річчю заснування кафедри біотехнології НАУ, м. Київ, 21-22 жовтня 2010 р., Національний авіаційний університет / редкол. К. Г. Гаркава, Е. М. Попова та ін. – К. : Вид-во «Мегапринт», 2010. – С. 96 - 97.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34109
Appears in Collections:Тези конференцій кафедри біотехнології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.