Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34044
Title: МАСЛЯНКА ЯК ВТОРИННА МОЛОЧНА СИРОВИНА
Authors: Решетняк, Людмила Расулівна
Семенова, О.І.
Семенюк, А.В.
Issue Date: 2017
Publisher: Інститут продовольчих ресурсів НААН
Citation: Решетняк Л.Р. Маслянка як вторинна молочна сировина / Л.Р. Решетняк, О.І. Семенова, А.В. Семенюк // Інноваційний розвиток харчової індустрії: зб. наук. праць за матеріалами V Міжнар. наук.-практ. конф., 14 груд. 2017 р. - С. 107 - 108.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34044
Appears in Collections:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Конференція Решетняк 3.pdf70.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.