Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/28327
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІщенко, Лариса Йосипівна-
dc.date.accessioned2017-05-26T09:33:47Z-
dc.date.available2017-05-26T09:33:47Z-
dc.date.issued2017-05-
dc.identifier.isbn978-617-7397-36-5-
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/28327-
dc.description.abstractУ роботі презентуються результати аналізу наукових джерел щодо розвитку уявлень про зміст поняття національна ідентичність взагалі та аспектів, які підтверджують чи спростовують національну ідентичність американської кухні. Із доповіді можна дізнатися про духовну складову національної ідентичності американської кухні, яка формується через духовність корінних народів Америки. Також розглянуто ряд джерел про кулінарні подорожі, правила споживання їжі, сервірування столу, мистецтво складати меню тощо.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональна ідентичність в мові і культурі: збірник наукових праць / за заг. ред. А.Г. Гудманяна. О.Г. Шостак. - К.:Талком , 2017. - 343 с.uk_UA
dc.subjectКулінарний дискурс, національна ідентичністьuk_UA
dc.titleАМЕРИКАНСЬКИЙ КУЛІНАРНИЙ ДИСКУРС ЯК ВІДДЗЕРКАЛЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ІДЕНТИЧНОСТІuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.subject.udc821.09(100)(082)-
Appears in Collections:Матеріали конференцій, філософських читань, круглих столів тощо кафедри іноземних мов і прикладної лінгвістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Л. Іщенко.pdf450.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.