Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/28327
Название: АМЕРИКАНСЬКИЙ КУЛІНАРНИЙ ДИСКУРС ЯК ВІДДЗЕРКАЛЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ
Авторы: Іщенко, Лариса Йосипівна
Ключевые слова: Кулінарний дискурс, національна ідентичність
Дата публикации: мая-2017
Издательство: Національна ідентичність в мові і культурі: збірник наукових праць / за заг. ред. А.Г. Гудманяна. О.Г. Шостак. - К.:Талком , 2017. - 343 с.
Краткий осмотр (реферат): У роботі презентуються результати аналізу наукових джерел щодо розвитку уявлень про зміст поняття національна ідентичність взагалі та аспектів, які підтверджують чи спростовують національну ідентичність американської кухні. Із доповіді можна дізнатися про духовну складову національної ідентичності американської кухні, яка формується через духовність корінних народів Америки. Також розглянуто ряд джерел про кулінарні подорожі, правила споживання їжі, сервірування столу, мистецтво складати меню тощо.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/28327
ISBN: 978-617-7397-36-5
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій, філософських читань, круглих столів тощо кафедри іноземних мов і прикладної лінгвістики

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Л. Іщенко.pdf450.31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.